Reference s področja upravljanja

V družbi Dominvest d.o.o. upravljamo z več kot 300 stavbami, v katerih je skupno nekaj več kot 5.500 stanovanj in poslovnih prostorov, ter smo tako največji upravnik na zgornjem Gorenjskem. Upravljamo tudi več kot 40 kotlovnic, skupne nazivne moči več kot 12.000 kW, na katere je priključenih več kot 2.500 stanovanj in poslovnih prostorov. V nadaljevanju si lahko ogledate seznam naših referenc. S klikom na posamezno skupino stavb se vam bo odprl seznam stavb, ki spadajo v omenjeno skupino. V zadnjem času smo se uspešno razširili tudi na območje občin Radovljica in Bled, kjer upravljamo več kot 2.000 stanovanj in poslovnih prostorov.

Upravljamo in gospodarimo tudi z nepremičninami večjih lastnikov, kot so Občine Jesenice, Radovljica, Kranjska Gora in Gorje, Slovenske železnice, d.o.o., Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja, d.o.o., Telesat, d.o.o., ipd.

Uspešno upravljamo tudi nekaj poslovnih centrov kot naprimer TC Bled, TPC Lesce, Športni park Radovljica, Kranjska cesta 13, Radovljica, Železniška ulica 5, Lesce...